BİZDEN HABERLER

Tuana Evleri 2. Etap’ta daireler teslim ediliyor.

Haldız İnşaat ve Kent Konut işbirliğiyle inşa edilen Tuana Evleri 2. Etap’ta dairelerini teslim alan vatandaşlar memnun.

teslim2

Haldız İnşaat ve Kent Konut işbirliğiyle hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Tuana Evleri 2. Etap’ta daire teslimlerine başlandı. İzmit’in en özel konumuna sahip Tuana Evleri lüks konut konseptine yeni bir soluk getiriyor. 5 Blok toplam 445 daireden oluşan 2. Etap’ta 445 dairenin 443 adedinin satışı gerçekleşti.

 

Açık – kapalı otoparkı, çocuk oyun alanları, güvenlik, özel peyzaj, modern cephe giydirmesi ile tüm ihtiyaçlara çözüm üreten proje yoğun ilgi gördü ve daire teslimlerine başlanmadan projenin neredeyse tamamının satışı gerçekleşti.

Daireler Teslim Ediliyor.

Dairelerini teslim alan konut sahipleri inşaat kalitesi açısından projeye tam not verirken yaptıkları yatırımın son derece doğru bir tercih olduğunu belirtti. Peyzaj düzenlemesinin de tamamlanmasıyla birlikte Tuana Evleri 2. Etap’ta hayat başlayacak.

teslim1

Tuana Evleri 2.Etap E Blok’ta yer alan 6 numaralı dairenin sahibi Alparslan AKGÜL dairesini Haldız İnşaat Tuana Evleri Proje Müdürü Yüksel Erdoğan’dan teslim aldı. Akgül dairesinden son derece memnun olduğunu ve projeyi fazlasıyla beğendiğini ifade etti. Proje müdürü Yüksel Erdoğan ise projenin inşaat kalitesi açısından son derece kaliteli ve özenli bir işçilik ile inşa edildiğini, teslim aşamasında daire sahiplerinin Haldız İnşaat ve Kent Konut’a olan güvenlerini boşa çıkarmadıkları için kendilerine teşekkür ettiklerini ve böylece emeklerin karşılığını aldıklarını belirtti.