BİZDEN HABERLER

Paye Sakarya Basın Lansmanı

Haldız İnşaat ve Halk GYO işbirliği ile hayata geçen Paye Sakarya’nın basın lansmanı gerçekleşti.

Ulusal basının önde gelen temsilcilerinin ve emlak editörlerinin katılımıyla gerçekleşen, satış ofisi ve şantiye gezisi ile noktaladığımız etkinliğimize katılan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederiz.

Halk GYO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erdal Bekin ile Haldız İnşaat Genel Müdürü Sayın Selim Kardil’in ev sahipliğinde gerçekleşen lansman toplantısında proje detayları paylaşıldı.

Sakarya’da gerçekleştirilen en büyük projelerden biri: Paye Sakarya

Proje hakkında detaylı bilgi paylaşan Haldız İnşaat Genel Müdürü Selim Kardil; Paye Sakarya’nın, modern ve yatay mimarisi, geniş teras ve peyzaj alanları, sosyal donatılar ve farklı konseptteki ticari üniteleriyle Sakarya’da gerçekleştirilen en büyük projelerden biri olduğunu vurguladı.

Kardil; “Yaklaşık 60 dönümlük bir arsa alanı üzerinde 119 bin 345 metrekare inşaat alanına sahip olan Paye Sakarya, 23 blokta 426 konuttan meydana geliyor. Projede, alanları 115 ile 288 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 farklı konut tipi bulunuyor.” diye ekledi.

“Bölgenin en iyi konsept yaşam projesi”
Paye Sakarya’nın, bölgenin en iyi konsept yaşam projesi olduğunun altını çizen Kardil; “3.5 milyar TL yatırım değeriyle Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde hayata geçirdiğimiz projemiz, bölgenin iklimine uygun oluşturulan peyzaj alanları, geniş bahçeleri, trafiğe kapalı yürüyüş yolları ve yansıma havuzlarıyla bölgenin en iyi konsept yaşam projesi olarak tasarlandı. Modern ve yatay mimarisiyle bölgenin simgesi haline gelecek Paye Sakarya, fonksiyonel iç mimarisiyle de konut sahiplerine keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Projemizde ayrıca günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 34 adet cadde mağazası da bulunuyor.” dedi.
basintoplantisi(2)

basintoplantisi(3)

basintoplantisi(4)

basintoplantisi(5)

basintoplantisi(7)