BİZDEN HABERLER

Honda Plaza Haldız’a bir ödül daha!

Honda Plaza Haldız 2017 yılında üretilen yeni kasa Civic için yürütülen pazarlama faaliyetleri ve satış rakamları ile Türkiye 2.’si olmayı başardı.fatih_haldiz4

 

Haldız Otomotiv bünyesinde bulunan Honda Plaza Haldız, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Honda Plaza Haldız 2017 yılında üretilen yeni kasa Civic için yürütülen pazarlama faaliyetleri ve satış rakamları ile Türkiye 2.’si olmayı başardı.

Fatih_haldiz1

 

Satışlara verilen destek dolayısıyla Honda Plaza Haldız Genel Müdürü Fatih Haldız’a Honda Türkiye’de gerçekleştirilen törende ödülü takdim edildi.

 

Ödülünü Honda Türkiye A.Ş. Başkanı Takuya Tsumura’dan teslim alan Genel Müdür Fatih Haldız, başarının ekip işi olduğunu dile getirerek, “Başarı grafiğimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Bu güzel tabloyu oluşturan ve çıtayı her daim yükselten ekibimi tebrik ediyorum” dedi.

 

1996 yılında otomotiv sektöründe yatırım yapmaya başlayan Haldız Grup halen Kocaeli’de Mazda, Honda ve Peugeot’u, İstanbul’da ise Opel ve Hyundai’yi kurumsal olarak temsil etmekte. Daha iyi bakım, daha fazla değer ve daha fazla tutku misyonuyla hareket ettiği sürekli büyüyen otomotiv sektöründe 40.000 m²’yi aşan açık ve kapalı alanda otomobil bayilikleri ile sektörde hizmet vermeye devam eden Haldız Otomotiv yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.