BİZDEN HABERLER

Honda Plaza Haldız 10. yaşını kutladı

Honda Plaza Haldız’ın 10’uncu yıldönümü kutlaması Tryp By Wyndham Otel’de gerçekleştirildi. Kutlamaya Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada, Honda Türkiye yöneticileri Yosuke Kimura, Bülent Kılıçer, Serdar Akman, Can Eroskay, Nurettin Gök, Hakan Coşkun, Haldız Grup Yönetim Kurulu üyesi Fatih Haldız, Veli Haldız, Recep Haldız, Betül Haldız katıldı. yemekte Honda Plaza Haldız’da 5 yıl ve üzeri ile 10 yılını dolduran çalışanlara plaket ve ödül verildi.

DAHA İYİ OLACAK
Yemekte konuşan Haldız Yönetim Kurulu üyesi Fatih Haldız, “Honda Türkiye’yi burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Çeyrek asırlık, İstanbul’da başlayan ve Kocaeli’de devam eden bir serüven bu. Önce otomobil daha sonra motosiklet bayiliğini aldık ve bugüne kadar 4 bin 628 otomobil, 2 bin 634 motosiklet sattık. Bu rakamları yeterli görmüyoruz. 2018 krizi, pandemi ve yaşanan kur artışı bizi istediğimiz noktaya ulaşmamızı engelledi. Ancak bundan sonra daha iyi olacağına inanıyorum.” dedi.

Honda Plaza Haldız’ın kuruluş yıldönümü nedeniyle 5 yılını dolduranlara 5 gram, 10 yıl ve üstü çalışanlara ise 10 gram altın hediye edildi. Satış Müdürü Tülay Kıyar, Hasar Departman Sorumlusu Mürtaza Sağlam, Sigorta Danışmanı Bakiye Haldız, Teslimat Sorumlusu Ali Rıza Korkut, Sigorta Danışmanı Özlem Oğuz, Busenur Kolpar, Metin Alyüz, Arda Karakurt, Asil Aydın, İlker Tıknas, Bayram Dilek, Hasan Bayraktar’a plaketleri verildi.

1a

6

8

11

13