BİZDEN HABERLER

Fatih Haldız İNDER Yönetiminde

fatihhaldiz_inder_gorsel

İstanbul’un saygın inşaat firmalarını bir araya getiren ve 1967 yılında kurulan İstanbul İnşaatçılar Derneği’nin (İNDER) yeni yönetiminde ilimizin başarılı işadamlarından Fatih Haldız da yer aldı. Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan Haldız, Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği’nde de bir dönem yöneticilik yapmıştı. Durbakayım’ın davetiyle yönetime giren Haldız, aynı zamanda İnder yönetimine il dışından giren ilk isim olarak dikkat çekti.

ÜÇ YILLIĞINA SEÇİLDİ
İstanbul’da yarım asırlık geçmişi olan ve sektördeki sorunlara getirdiği çözüm önerileriyle adını duyuran İNDER, 23 Mart’ta İstanbul Dedeman Otel’de olağan genel kurul gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Nazmi Durbakayım tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkanlığa seçildi. Durbakayım’ın daveti üzerine yeni yönetimde ilimizin başarılı işadamlarından Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız da yer aldı. Haldız, 50’nci yılını kutlayan İNDER’in 3 yıllığa seçilen yeni yönetiminde görev yapacak.

YÖNETİMDE ÖNEMLİ İSİMLER
Durbakayım başkanlığındaki yeni yönetimde Fatih Haldız dışında şu isimler görev yapacak: Nazmi Durbakayım (Teknik Yapı-Başkan), Engin Keçeli (Seba Vadi İnşaat), Ali Nuhoğlu (Nuhoğlu İnşaat), Barış Dumankaya (Dumankaya), Emre Çamlıbel (Soyak), İrfan Aşçıoğlu (Aşçıoğlu), Ali Gürsoy (Gürsoy İnşaat), Erden Timur (NEF), H.Kubilay Salih Vatandaş (Meta Peyzaj), Fatih Albayrak (ECF Mimarlık), Seçkin Kaplan (MAS Mekanik) ve Abdullah Baysal (Genel Sekreter) .

AFET YASASINDAKİ EKSİKLER
Başkan Durbakayım, yeni yönetimin güçlü ve genç isimlerden oluştuğunu, sektörün uzun yıllar çözüm bekleyen sorunlarına bu dönem çare üreteceklerini belirterek şunları söyledi: “Afet Yasası ile birlikte ortaya çıkan problemleri çözmek için bir rapor hazırlattık. Bu rapor hazırlanırken de bakanlığın hukuk bürosu ile birlikte çalıştık. Afet yasasının önümüzdeki günlerde torba yasaya girecek olan ve Doğu’daki dönüşümü kapsayan ilaveleri de bu raporda bir kısmı yer aldı. Üç yıllık yol haritamızda en önemli konulardan biri bu olacak”.

inder_yonetimi