BİZDEN HABERLER

Derince Çınarlıkent Konutları’nda Son Fırsat!

derince_cinarlikent3

Haldız İnşaat ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut güvencesiyle Kocaeli’nin Derince ilçesinde hayat bulan Çınarlıkent Konutları’nın 3. etabında hayat başladı. Daire sahibi olmak isteyenler için son fırsat zamanı. Sınırlı sayıda oturuma hazır ve hemen tapu teslim daire için elinizi çabuk tutmalısınız.

SEVDİKLERİNİZ İÇİN; KÂRLI YATIRIM, MUTLU BİR HAYAT FIRSATI

Derince’nin hızla gelişen bölgesinde, Derince otoyol bağlantısı yanında konumlanan Derince Çınarlıkent Konutları sevdikleriniz için mutlu bir hayatın yanı sıra kârlı bir yatırım imkânı sunuyor. Haldız İnşaat kalitesi ve güveni ile Derince Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen ve 2+1 daire tipinin yer aldığı Çınarlıkent 3. etap projesinde hayat çoktan başladı. Proje toplamda 584 daire ve 3 işyeri ile 20 bloktan oluşmakta olup proje inşaatı tamamlanmış ve hayat başlamıştır. Hemen teslim avantajı ile konut sahibi olmak isteyenler için son daireler sahiplerini bekliyor.

İÇERİSİNDE YOK YOK

Aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projede; site içi ve site girişi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi ısıtma, merkezi su deposu, spor sahaları ve sosyal tesis alanı yer alıyor. Özellikle geniş yeşil alanı ve kesintisiz yürüyüş yolu ile dikkat çeken proje sosyal konut olmasına rağmen malzeme kalitesi ile dikkat çekiyor.

derince_cinarlikent2 derince_cinarlikent1

ALO KONUT

Proje hakkında detaylı bilgiye Kent Konut merkez ofisinden, www.kentkonut.com.tr’den ya da 0262 324 50 00 numaralı Alo Konut hattından ulaşılabilir.